CARTONTOERNOOI
HET ONTSTAANIn café Kontakt werd er in de zomermaanden op donderdagavond
door een stamgast - Jos Kloose - een darttoernooitje gehouden voor de gezelligheid en omdat er geen competitie in die maanden is. Er werd toen gespeeld om de "Intiem Kontakt Trofee".
Cafe Kontakt
Toen Jos door omstandigheden het niet meer kon organiseren hebben wij het in 2005 overgenomen op donderdagavond. Omdat wij in  de competitie periode zelf op donderdag in café Kontakt speelden hebben wij het verplaatst naar de zondagavond. Dennis - de toenmalige kastelein - vond dit een goed idee.
In die periode heette het toernooi o.a. Kontakt zomertoernooi of  Kontakt huisdarttoernooi.
Toen Dennis met de kroeg is opgehouden konden we meteen in onze nood  terecht  bij café de Krommerdt om ons toernooi door te laten gaan.
Gelukkig zou er een nieuwe eigenaar in Kontakt komen - namelijk Bert -  maar helaas duurde dat een tijdje. Wel kreeg Bert later het beheer over café het Bruggetje waar het toernooi naar toe verhuisde. In die tijd is de naam van het toernooi verandert in Kontaktprobleemtoernooi naar het Bruggetjedarttoernooi.
Toen café Amore (begin 2008) er bij kwam wilden we een naam die niet verwijst naar een of ander café . Het werd het Cartontoernooi. Dit is een samenvoegsel van onze voornamen - Carolien en Ton.
Sinds oktober 2008 doen ook café de Clipper en café  de Krommerdt mee aan dit toernooi.
Sinds oktober 2007 zijn we in café de Clipper het nieuwe spel Dartpoker gaan organiseren en sinds 2009 organiseren we pokertoernooien in café Amore.
In januarie 2012 zijn we gestopt met onze toernooien. Tot ..... we gevraagd werden om het pokertoernooi in Kontakt te leiden / organiseren op de laatste zondag van de maand. Daar beginnen we dus aan in januari 2013